November 25, 2023

VÁHY

Znáte jedince s vrozeným vkusem pro estetiku, kteří preferují diplomatické jednání a klidné udržování rovnováhy ve vztazích? Nejspíš Váha.

Získejte 10 % slevu na svůj první nákup!

Rádi rozdáváme radost. Zanechte svůj email a užijte si svůj první nákup.

Děkujeme. Svou slevu najdete na emailu.

VÁHY

23.9. – 22.10.

znamení vzduchu pod vládou planety Venuše

" Nalézají rovnováhu ve všech aspektech života. "

Znáte jedince s vrozeným vkusem pro estetiku, kteří preferují diplomatické jednání a klidné udržování rovnováhy ve vztazích? Tento člověk by pravděpodobně mohl být narozený ve znamení Váhy. Lidé narození ve znamení Váhy jsou často zdvořilí, společenští a mají smysl pro estetické detaily. Tito lidé si váží krásy a jsou schopni promýšlet věci z různých perspektiv.

Touha po harmonii a vyrovnanosti patří k výrazným vlastnostem Vah. Ovlivňuje je planeta lásky a krásy, Venuše, což se projevuje v jejich vášni pro umění, estetiku a estetické hodnoty. Váhy se snaží vyhýbat konfliktům a míří k míru a rovnováze.

Jejich sociální povaha a dovednost navazování vztahů jsou rovněž dobře známé. Jsou skvělými posluchači a aktivně hledají kompromisy v mezilidských vztazích. Věrnost a přátelskost jsou pro ně důležité a často se vyhýbají konfrontacím a střetům.

Symbol znamení Váhy, váhy samy, reflektuje jejich snahu o vyváženost a spravedlnost. Jako znamení vzduchu zdůrazňují jejich intelektuální a společenský přístup k životu.

PŘEDNOSTI:

Harmonie - mají schopnost nalézt rovnováhu a harmonii ve všech aspektech života.

Diplomatické jednání - jsou schopni nalézt kompromisy a řešit konflikty mírovou cestou.

Estetické cítění - mají vkus pro krásu a umění a často se zajímají o estetické hodnoty.

Loajalita - jsou věrní a loajální ve vztazích a přátelstvích.

Společenskost - mají rádi společnost a snadno navazují nové vztahy.

Empatie - mají schopnost vcítit se do ostatních a porozumět jejich emocím.

Rozhodování - schopnost objektivně posuzovat situace a dobře se rozhodovat.

Objektivita - umí se dívat na věci z různých úhlů a zachovávají objektivní pohled.

Kreativita - schopnost přinášet nové a originální myšlenky do diskuzí a situací.

Optimismus - jsou obvykle pozitivně naladění a hledají světlo i v temných situacích.

SLABINY:

Nerozhodnost - mohou mít potíže s rozhodováním, protože chtějí vyvážit různé možnosti.

Konfliktní vyhýbání - může se stát, že se vyhýbají konfrontacím a konfliktům, dokonce i tam, kde je třeba je řešit.

Nevyrovnanost - někdy mají tendenci ztrácet rovnováhu mezi svými vlastními potřebami a potřebami ostatních.

Přehnaná snaha o harmonii - někdy dávají přednost zachování harmonie za cenu svých vlastních potřeb.

Nejistota - může se objevovat nedostatek jistoty ve vlastních schopnostech a rozhodnutích.

Nadměrná důvěřivost - někdy mohou být příliš důvěřiví vůči ostatním a podceňovat jejich skutečné úmysly.

Tvrdohlavost - mají tendenci k umíněnosti.

Povrchnost - někdy jsou příliš povrchové a nejdou do hloubky.

Váhy si nejlépe rozumí:

v partnerském vztahu: s Beranem, Blíženci, Lvem, Váhami, Střelcem, Vodnářem a Rybami

v byznysu: s Beranem, Blíženci, Váhami, Střelcem a Vodnářem

Barvy, které jim dodávají energii:

růžová, modrá, jemně zelená, béžová, bílá

Ideální zaměstnání a koníčky:

umělec, diplomat, advokát, grafický designér, interiérový designér, hudebník, módní návrhář, fotograf, terapeut, sociální pracovník, psycholog, poradce, architekt, kosmetička, obchodní zástupce, zahradní architekt, restaurátor, mediátor a další...

Zdraví

Váhy jsou citlivé na harmonii a rovnováhu. Jejich zdravotní stav může být ovlivněn emocionálním stresem nebo napětím. Důležité pro ně je udržovat rovnováhu mezi prací a odpočinkem a dbát na psychické zdraví. Pravidelný pohyb, cvičení a vyvážená strava jsou pro Váhy klíčem k udržení vitality.

Majetek

Váhy chtějí rovnováhu ve svém životě a to zahrnuje i finanční aspekty. Mají tendenci vyhýbat se konfliktům ohledně peněz, ale zároveň touží po pohodlí a luxusu. S penězi zacházejí často citlivě a rády utrácejí za estetiku a krásu.

Práce

Váhy jsou diplomatické a schopné urovnávat konflikty. Jsou kreativní a mají umělecký cit. Preferují harmonii a klidné prostředí. Ve své práci se snaží najít rovnováhu mezi pracovním vytížením a osobním životem.

Žena, která se narodila ve znamení Váhy, představuje esenci elegance a estetiky. Její touha po harmonii proniká do všech sfér života, kde se snaží nalézt rovnováhu mezi různými aspekty. Pro osvojení srdce ženy Váhy je klíčové projevit úctu a zájem o umění, kulturu a vše, co oslovuje smysly estetiky. Nabídnout jí návštěvu galerie, divadelního představení či muzea může být cestou k jejímu srdci. Oceněním jejích názorů a zapojením se do hlubokých a intelektuálních konverzací lze navázat její sympatie. Pro ni mají květiny, jemná gesta a romantické projevy významný význam. Při výběru partnera je pro ni důležitá jeho schopnost nalézat rovnováhu v různých situacích a vztazích.

Její předností jsou vyvážené vztahy, ve kterých dominují respekt a harmonie. Kladně se zaměřuje na svůj vzhled a prostředí kolem sebe. Její rozhodování se často opírá o emoce a umožňuje jí vnímat různé aspekty dané situace. Bezpochyby je věrná a oddaná svému partnerovi.

Muž narozený ve znamení Váhy je charizmatickou osobností, která se orientuje směrem k spravedlnosti. Jeho takt a šarm ho často činí oblíbeným ve společnosti. Preferuje harmonii a vyváženost ve vztazích a je ochoten obětovat svůj klid pro dosažení míru v rodinném životě. Upřednostňuje diplomatický přístup při řešení konfliktů a svým šarmem dokáže uklidnit napětí.

Muži narození ve znamení Váhy jsou často vnímáni jako jedinci s vrozeným smyslem pro vnímání krásy a vyvažování různých aspektů života. Své okolí často obohacují svou láskou k umění a kultuře a usilují o udržení harmonie. Projevují obětavost vůči svým blízkým a aktivně pracují na vytváření vztahů plných porozumění.

NA CO SI DÁT POZOR?

  1. Ve společnosti zrozených ve znamení Vah je vhodné být vždy vkusně a pečlivě oblečen. Jejich pozornost si zvlášť všimne vašeho účesu, péče o nehty a stavu zubů.
  2. Mějte na paměti svou vůni. Lidé narození ve znamení Vah mají jemný smysl čichu.
  3. Ukažte uznání k jejich vzhledu, oděvu, šperkům a hodinkám.
  4. Vyhněte se konfliktům a sporům.
  5. Poskytněte jim pomoc při rozhodování. Zrození ve znamení Vah mají sklony k váhání a často mají potíže s výběrem nejvhodnější možnosti.
  6. Nedávejte najevo kritiku o ostatních před nimi.
  7. Při započínání nového projektu či aktivity je vhodné zohlednit všechny argumenty pro a proti.

MINERÁLY

Každé znamení zvěrokruhu má přiřazené minerály. Věří se, že jsou tyto minerály v přítomnosti určitého znamení silnější. Váhám doporučuji tyto minerály:

OPÁL

Opál přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích. Opál zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit. Stimuluje originalitu a dynamickou kreativitu, pomáhá při přístupu a vyjadřování pravého já. Vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony.

Naše šperky s OPÁLEM najdete TADY.

RŮŽENÍN

Růženín je kamenem lásky. Růženín podporuje něžnost, přátelství a lásku k sobě samému i ostatním. Pomáhá projevovat city a vnímavost. Učí nás trpělivosti a dává nám sílu odpouštět. Je skvělým magnetem pro získání nového partnerství. Uklidňuje a hojí citové rány zejména po tragických událostech v rodině, rozchodech a v obdobích životních krizí. Růženín odráží negativní energie. Je věhlasným kamenem do ložnice, dětského pokoje, na místa setkávání a na pracoviště, kde se nachází více lidí.

Energetického vyzařování růženínu se využívá zejména pro tlumení stresu, emocí, nervozity, strachu a depresí. Podporuje léčbu srdce. Působí skvěle na pleť, pomáhá redukovat vrásky a podporuje regeneraci pokožky.

Naše šperky s RŮŽENÍNY najdete TADY.

ACHÁT

Je považován za kámen rovnováhy a harmonie a často se používá pro meditaci a uklidnění mysli. Achát může pomoci při odstraňování negativních emocí a podpoře pozitivního myšlení a energie. Navíc se říká, že různé druhy achátů mají specifické duchovní účinky, například modrý achát se spojuje s klidem a jasností myšlení, zatímco růžový achát je spojován s láskou a emocionální stabilitou. Achát je také považován za kámen pro zlepšení komunikace a sebevyjádření.

Zdravotní vlastnosti achátu jsou spojovány s jeho schopností podpořit fyzickou, emocionální a mentální rovnováhu. Achát může pomoci při uklidňování nervů a zmírňování stresu a úzkosti.

Naše šperky s ACHÁTY najdete TADY.

ZÁHNĚDA

Záhněda je kámen síly, odvahy a vitality. Je to minerál, který podporuje sebedůvěru a vnitřní sílu. Jeho energie poskytuje podporu při překonávání obtíží a rozvíjí odvahu k dosahování cílů. Záhněda nabízí vitalitu a energii, která dodává fyzickou a emocionální sílu. Tento kámen zlepšuje odhodlání a podporuje vytrvalost při dosahování stanovených úkolů.

Posiluje vitalitu a podporuje regeneraci těla. Navíc záhněda harmonizuje kořenovou čakru, což může pomoci při zvýšení životní energie a stability.

Naše šperky se ZÁHNĚDOU najdete TADY.

PERLA

Je považována za kámen lásky, čistoty a moudrosti a může pomoci při uklidnění a harmonizaci emocí. Perla je často spojována s duchovním růstem a rozvojem a může pomoci při zvyšování sebevědomí a intuice. Navíc se říká, že perla má ochranné vlastnosti a může pomoci při odstraňování negativní energie.

Zdravotní vlastnosti perly jsou spojovány s její schopností podpořit imunitní systém a zlepšit krevní oběh. Perla může pomoci při regulaci hormonálních funkcí a podpoře zdravého trávení. Navíc se říká, že perla může pomoci při zlepšování kvality spánku a zmírňování stresu a úzkosti. Perla je také považována za kámen, který může pomoci při odstraňování toxických látek z těla a podpoře zdravého metabolismu.

Naše šperky s PERLAMI najdete TADY.

Dalšími minerály, které se také hodí ke Váhám jsou například AVENTURÍN, UNAKIT, HOWLIT, KARNEOL, CITRÍN, KORÁL a další, ty ale zatím v nabídce nemáme.

Mé zdroje jsou knihy, internet a vlastních cca 10 let bádání a učení. Sama osobně na přiřazování znamení k minerálům nevěřím (protože minerály tu byly dříve než znamení) a raději vybírám srdcem a intuicí. Každopádně se však jedná o zajímavé informace a často i pravdivé.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Passionate reader | People person | The one behind All dad jokes
Probíhá rekonstrukce webu...
Pro informace o objednávkách nás kontaktujte na email: kaminkovavila@gmail.com