June 15, 2024

STŘELEC

Potkali jste jedince, kteří jsou nadšení dobrodruzi, se silným smyslem pro svobodu a širokým rozhledem? Asi to bude Střelec.

Získejte 10 % slevu na svůj první nákup!

Rádi rozdáváme radost. Zanechte svůj email a užijte si svůj první nákup.

Děkujeme. Svou slevu najdete na emailu.

STŘELEC

22.11. - 21.12.

ohnivé znamení pod vládou Jupitera

"Pro něj je život jedno velké dobrodružství, kterému se rád oddává s nadšením a otevřeností."

Znáte jedince, kteří jsou nadšení dobrodruzi, se silným smyslem pro svobodu a širokým rozhledem? Ti, kteří upřednostňují otevřenost a mají vášeň pro poznávání nových věcí, by mohli být narozeni ve znamení Střelce. Lidé narození pod tímto znamením často projevují vášeň pro dobrodružství a hledání významu ve světě kolem nich.

Jsou optimističtí, otevření a mají v sobě ohnivý entuziasmus. Střelci mají tendenci být filozoficky založení a mají silnou touhu po poznání. Jsou to lidé, kteří si zakládají na svobodě a nezávislosti a mají rádi cestování a nové zážitky. Jejich otevřenost pro různé kultury a názory je základní charakteristikou. Ovlivňuje je planeta Jupiter, což posiluje jejich touhu po růstu, vzdělání a duchovním rozvoji.

Střelci mají obvykle smysl pro humor a jsou šarmantní společníci. Jsou také schopni být velmi upřímní, což může být občas interpretováno jako nedostatek taktu. Jejich přirozený entuziasmus je nakažlivý a často se stávají inspirací pro ostatní. Symbolizují šíp a luk, což odkazuje na jejich cílené a směrové chování. Jako ohnivé znamení vyznačují se Střelci svou energií, odhodláním a schopností vidět širší obrázek života.

PŘEDNOSTI:

Optimismus - mají sklon být nadšení a pozitivní ohledně života.

Filozofický přístup - chtějí porozumět věcem na hlubší úrovni a hledat smysl života.

Dobrodružství - jsou připraveni podniknout nové výzvy a objevovat nová místa.

Otevřenost - jsou otevření novým nápadům, kulturám a zkušenostem.

Nezávislost - cítí potřebu svobody a nezávislosti ve svém životě.

Štědrost - mají sklon být štědří vůči ostatním, nežárlí.

Nadšení - jsou nadšení a mají vnitřní energii, kterou dokáží sdílet s ostatními, jsou přátelští, vždy pomohou.

Inspirace - často působí jako inspirace pro ostatní svým optimismem a nadšením pro život.

SLABINY:

Nepozornost - mohou být někdy nepozorní a zapomínají na detaily.

Nadměrná spontaneita - někdy mohou jednat impulzivně bez dostatečného zvažování následků.

Nevázanost - mohou mít problémy s udržením dlouhodobých vztahů nebo projektů kvůli touze po nezávislosti.

Nepředvídatelnost - někdy může jejich chování být nepředvídatelné a těžko předvídatelné pro ostatní.

Nedostatek trpělivosti - mají nízkou toleranci k nudě a rutině, což může vést k nedostatečnému dokončení úkolů.

Upřímnost - přílišná upřímnost může někdy zraňovat.

Citový chlad - někdy je těžké v nich probudit emoce.

Střelci si nejlépe rozumí:

v partnerském vztahu: s Beranem, Blíženci, Lvem, Váhami, Střelci, Vodnářem a Rybami

v byznysu: s Beranem, Blíženci, Váhami, Střelcem, Vodnářem a Rybami

Barvy, které mu dodávají energii:

fialová, tmavě modrá, purpurová, červená, oranžová

Ideální zaměstnání a koníčky:

cestovatel, dobrodruh, filozof, učitel, spisovatel, obchodník, novinář, fotograf, sportovec, právník, lingvista, lektor, zvěrolékař, kněz, humanitární pracovník, průvodce, spirituální poradce a další...

Zdraví

Střelci jsou obvykle plni energie, ale mohou mít tendenci k nadměrnému přepracování a zanedbávání potřeb odpočinku. Mohou mít také problémy s nervovým systémem a nadměrným stresem. Je pro ně důležité najít rovnováhu mezi aktivitou a odpočinkem a dbát na svou fyzickou kondici.

Majetek

Střelci mají rádi svobodu a nezávislost, ačkoli si váží finanční stability. Někdy mohou být riskantní nebo impulzivní ve financích, ale obvykle mají šťastnou ruku a dokážou se dostat ze situací, které se zdají být riskantní.

Práce

Střelci mají široké spektrum zájmů a jsou kreativní a inovativní. Jsou nadšení do nových projektů a mají výtečné organizační dovednosti. Jsou schopni nalézt a přinést nové nápady, což je činí cennými členy týmu. Jsou motivováni zájmem o vzdělávání, a proto se často uplatňují v oblastech, kde mohou sdílet své znalosti.

Žena Střelec je nezávislá, intuitivní, originální a inteligentní. Má ambice a často si klade velké cíle. Jestliže nemůže tyto cíle dosáhnout sama, vybere si partnera, který ji podporuje k dosažení úspěchu. Pro ženu Střelce jsou společenská role a prestiž důležité. Proto se snaží získat vzdělání, titul a vyšší postavení. Potřebuje partnera, který ocení její jedinečnost a smysl pro humor, ale není jednoduché ji "uchopit". Potřebuje hodně svobody a prostoru. I když je ve vztahu, může se zakoukat do někoho jiného, ale pravděpodobně to brzy přejde. Potřebuje partnera, který je společenský, inteligentní, velkorysý a flexibilní. Partner musí respektovat její potřebu svobody, být připraven na nečekané změny, přijmout kritiku a občasnou necitelnost, a přitom jí poskytovat citovou stabilitu.

Aby muž Střelec ocenil svou partnerku, je potřeba umět ho pochválit. Nesmí váhat, když přicházejí milostné dobrodružství, a má rád různorodost. Trvá mu nějaký čas, než se naučí setrvat ve stabilním vztahu nebo se rozhodne pro manželství. Jeho partnerka by měla mít velkou toleranci a vyhnout se konfliktům, hádkám či žárlivým situacím. Tohle chování může Střelce odtáhnout k jiným ženám. Flirtování a obdiv žen ho přitahuje. Partnerka Střelce by měla být výbornou milenkou a přítelem, respektovat jeho sny, i když se mohou zdát nereálné, a nechtít měnit jeho občas dětské chování. Taková partnerka získá zábavného partnera, který jí zajistí vzrušující životní cestu bez nudy.

NA CO POZOR?

  1. Předložte jim náročnou úlohu, jelikož mají sklony k vítání výzev a touží po dobrodružství.
  2. Zachovejte optimismus a pozitivní přístup ve vašich interakcích s nimi.
  3. Zdržte se kritiky, neboť to nepřispívá k jejich povzbuzení.
  4. Podnikněte s nimi cesty, které posílí vaše znalosti geografie. Střelci bývají nadšení diskutovat o různých zemích a městech.
  5. Je výhodné, abyste měli povědomí o všech nových restauracích, obchodech, klubech, výstavách a dalších důležitých událostech ve vašem městě.
  6. Vyhněte se připomínání jejich neúspěchů, abyste podpořili jejich sebevědomí.
  7. Umožněte jim co nejvíce volnosti, neboť to odpovídá jejich povaze.

MINERÁLY

Každé znamení zvěrokruhu má přiřazené minerály. Věří se, že jsou tyto minerály v přítomnosti určitého znamení silnější. Střelcům doporučuji tyto minerály:

AMETYST

Kámen moudrosti a klidu, je spojen s harmonií a transformací. Jeho energie uvolňuje stres a napětí, přináší klid a vyrovnává mysl. Podporuje lásku a porozumění ve vztazích, zvyšuje citlivost a empatii.

Ametyst posiluje schopnost vyjádření sebe sama, tlumí bolest a napětí a pomáhá při nespavosti. Jeho energie podporuje imunitní systém a harmonii těla a mysli. Je ochranným prvkem pro duchovní rozvoj a osobní růst.

Naše šperky s AMETYST najdete TADY.

GRANÁT

Granát je kamenem energie, vášně a radosti. Dodává nám životní energii, vytrvalost, podporuje vůli a zvyšuje sebevědomí. Granátu je připisována magická moc lásky. Symbolizuje fyzickou lásku a vztah mezi milujícími partnery. Dodává sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy. Pomáhá rozbít energetické blokády v těle, které nám brání v přirozené radosti a vitalitě. Tento minerální kámen nám napomáhá propojit se s vnitřním Já, dodává nám sílu udělat krok k dosažení vyššího stavu vědomí.

Ze zdravotního hlediska posiluje a aktivuje celý náš organismus, srdeční činnost, reguluje krevní oběh. Pomáhá při léčbě reprodukčních orgánů.

Naše šperky s GRANÁTY najdete TADY.

OPÁL

Opál přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích. Opál zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit. Stimuluje originalitu a dynamickou kreativitu, pomáhá při přístupu a vyjadřování pravého já. Vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony.

Naše šperky s OPÁLEM najdete TADY.

KŘIŠŤÁL

Křišťál je nejuniverzálnější a zároveň energeticky nejsilnější minerál na světe. Má schopnost násobit účinky jiných minerálů umístěných v jeho blízkosti. Poskytuje silnou ochranu, očišťuje od všeho škodlivého a harmonizuje lidské tělo i prostor kolem sebe. Je nazýván kamenem čistoty a harmonie, neboť přitahuje pouze čisté myšlenky, záměry i chování a odvrací negativní energie všeho druhu. Projasňuje mysl, zvyšuje sebevědomí, nabíjí novou energií, zklidňuje. Podporuje trpělivost, moudrost a sebezdokonalování.

Energie křišťálu působí pozitivně na funkci štítné žlázy, srdce, krevního oběhu. Nejúčinnější je ve zklidňování neuralgických bolestí. Také ulevuje při nevolnostech, závratích, migrénách a bolestech hlavy.

Naše šperky s KŘIŠŤÁLY najdete TADY.

LABRADORIT

Labradorit je vysoce ochranný kámen, který se nádherně leskne a mění barvu a lesk v jistých úhlech a polohách – labradorescence – povrch kamene hraje barvami a odlesky od žluté přes zelenou po modrou. Podporuje rozvoj intuice, odstraňuje negativní energie, pomáhá nám překonat strach, nejistotu, deprese, stres, přináší nové myšlenky. Je kamenem proměny a velmi nápomocný v době velkých životních změn a etap. Pomáhá nám překonávat zbytky starých zklamání z minulých životů. Uklidňuje příliš aktivní mysl. Labradorit je vhodným kamenem pro umělce, protože rozvíjí tvůrčí vyjadřování.

Naše šperky s LABRADORITEM najdete TADY.

Dalšími minerály, které se také hodí ke Střelcům jsou například TYRKYS, CHALCEDON, LAPIS LAZULI, AVANTURÍN, SAFÍR, TYRKENIT, MALACHIT, SODALIT, ty ale zatím v nabídce nemáme.

Mé zdroje jsou knihy, internet a vlastních cca 10 let bádání a učení. Sama osobně na přiřazování znamení k minerálům nevěřím (protože minerály tu byly dříve než znamení) a raději vybírám srdcem a intuicí. Každopádně se však jedná o zajímavé informace a často i pravdivé.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Passionate reader | People person | The one behind All dad jokes
Probíhá rekonstrukce webu...
Pro informace o objednávkách nás kontaktujte na email: kaminkovavila@gmail.com