November 25, 2023

LEV

Dveře místnosti se rozletí a v nich se objeví charismatická postava, která okamžitě přitáhne pozornost všech přítomných. To je typický vzhled a chování člověka narozeného v znamení Lva.

Získejte 10 % slevu na svůj první nákup!

Rádi rozdáváme radost. Zanechte svůj email a užijte si svůj první nákup.

Děkujeme. Svou slevu najdete na emailu.

LEV

23.7. – 23.8.

ohňové znamení pod vládou Slunce

„Život je jako zrcadlo, pokud se usmějete na něj, usměje se na vás.“

Dveře místnosti se rozletí a v nich se objeví charismatická postava, která okamžitě přitáhne pozornost všech přítomných. To je typický vzhled a chování člověka narozeného v znamení Lva nebo s ascendentem v tomto znamení. Lev se rád ocitá v centru pozornosti, rád baví své okolí a má smysl pro humor. Známý je svou silnou osobností, ale také vysokými cíli, které chce v životě dosáhnout.

Zvířecím symbolem znamení Lva je právě lev a to vystihuje jeho vlastnosti jako je odvaha, hrdost a dominance.

Lvi jsou ohnivé znamení, jejichž životem vládne Slunce. To jim dodává potřebnou energii, sebedůvěru a kreativitu, což jsou také hlavní rysy lidí narozených v tomto znamení. Jsou odvážní a rádi přijímají různé výzvy, neboť se nebojí riskovat a bojovat za své cíle. Vyhledávají společnost a přátelství, avšak nedokážou přijímat kritiku a občas se mohou zdát arogantní.

Lvi mají sklon k vedení a chtějí být v čele. Vlastnosti, jako jsou vůdcovství, ambice a autorita, jsou pro ně velmi důležité. Tento typ lidí také často upoutává pozornost díky svému stylu a smyslu pro módu. Mnoho Lvů se také uplatňuje v oblastech, jako je umění, hudba nebo divadlo.

I když jsou Lvi často považováni za velmi samostatné osoby, jsou také velmi oddaní a loajální k rodině a přátelům. Jsou velmi ochotní pomoci a podporovat své blízké, pokud je to třeba. Lvi se rádi obklopují luxusem a pohodlím, ale zároveň jsou velmi štědří a ochotní svůj majetek sdílet s ostatními.

PŘEDNOSTI:

Odvaha – nebojácně čelí výzvám a mají sílu k tomu, aby prosazovali své názory.

Rozhodnost – rychle a účinně se rozhodují, což jim umožňuje dosáhnout svých cílů.

Cílevědomost – vědí, co chtějí a mají odhodlání a sílu, aby se k tomu dostali.

Temperament – jsou obvykle plní života a energie, což se odráží i v jejich společenském životě.

Iniciativa – nečekají na ostatní, ale sami se chopí příležitosti a představují nové myšlenky.

Nadšení – mají pozitivní a nadšený přístup k životu, což je inspirující pro ostatní.

Sebedůvěra – mají obvykle silnou sebedůvěru, což jim umožňuje prosazovat se v různých oblastech života.

Přímost – jsou upřímní a přímí v komunikaci, což jim pomáhá budovat vztahy založené na důvěře.

Vůdčí postavení – mají obvykle vůdčí charakter, což jim umožňuje být lídry v různých oblastech života.

Schopnost velkých výkonů – mají mnoho talentů a schopností, které jim umožňují dosáhnout velkých výkonů a úspěchů.

SLABINY:

Lenost – občas se mohou stát línými a mohou mít tendenci vyhýbat se náročnějším úkolům.

Přílišná očekávání od druhých –  mohou mít tendenci očekávat od druhých více, než co jsou ochotni dát sami.

Poučování a kritizování druhých – mohou mít tendenci být nároční a kritizovat ostatní, zatímco sami se cítí, jako by byli vždy správní.

Netrpělivost – mohou být netrpěliví a chtít vidět výsledky své práce co nejdříve.

Vrhání se do všeho bez rozmyslu – se mohou občas příliš rychle vrhat do nových projektů a zanedbávat detaily.

Necitelnost –  mohou být méně citliví na pocity druhých a nevnímat jejich potřeby.

Agresivita –  mohou mít tendenci být agresivní a příliš se snažit prosadit svou vůli.

Změny nálad – se mohou občas stát nevypočitatelnými a mít výkyvy nálad.

Sobectví – mohou občas chovat sobecky a myslet pouze na sebe.

Malichernost – mohou mít tendenci přikládat příliš velkou váhu malým detailům a být příliš kritičtí.

Lev si nejlépe rozumí:

v partnerském vztahu: Beran, Blíženci, Rak, Lev, Váhy, Střelec, Vodnář, Ryby

v byznysu: Beran, Blíženci, Rak, Lev, Střelec, Vodnář, Ryby

Barvy, které jim dodávají energii:

zlatá, oranžová, purpurová, červená, hnědá

Ideální zaměstnání a koníčky:

herec, designér, manažer, podnikatel, umělec, učitel, trenér, cestovatel, sportovec, organizátor, moderátor, stylista, filmový režisér, choreograf, zahradník, restauratér, kosmetička, politik a další..

Zdraví

Lvům je třeba věnovat pozornost jejich srdci a oběhovému systému. Mají tendenci být náchylní k srdečním onemocněním a vysokému krevnímu tlaku. Pravidelná fyzická aktivita a zdravá strava jsou pro ně důležité. Je také důležité, aby si dávali pozor na přehřátí a nadměrné vystavení slunečnímu záření. Lvi by se měli naučit správně relaxovat a vyrovnávat se se stresem, aby se zabránilo negativnímu vlivu na jejich zdraví.

Majetek

Pro Lva je důležitým ukazatelem úspěchu a sebevyjádření. Mají sklony k luxusu a rádi si užívají života ve velkém stylu. Lvi mají přirozený talent k podnikání a často se vydávají na cestu vlastního podnikání. Jsou ochotni investovat do kvalitního a vznešeného prostředí, které je obklopuje. Přitahují je věci, které vystihují jejich silnou osobnost a sebevědomí.

Práce

Lev je přirozeným lídrem a rád se ocitá ve středu pozornosti. Má silnou vůli a odhodlání, aby dosáhl svých cílů. Jeho charizma a schopnost motivovat lidi kolem sebe ho činí vynikajícím manažerem a inspirativním vůdcem. Lev se cítí nejlépe, když má kontrolu a odpovědnost. Je ochoten převzít vedení a vést svůj tým k úspěchu. Je důležité, aby Lev dostával dostatečné uznání a ocenění za svou práci, aby se cítil motivován a plný energie.

Ženy narozené ve znamení Lva mají silnou osobnost a touhu být ve svém životě jedinečné. Jsou charismatické, energické a plné života. Mají talent pro umění a rády se pohybují ve světě módy a designu. Jsou sebevědomé a sebevědomé a obvykle přitahují pozornost kolem sebe. Lví ženy mají také vynikající organizační schopnosti a jsou schopné vést a motivovat lidi kolem sebe. Jsou odhodlané dosáhnout úspěchu a dělat věci svým vlastním způsobem.

Muž Lev je charismatický a vždy se rád ocitá ve středu pozornosti. Je to přirozený vůdce a rád se ujímá odpovědnosti. Jeho přítomnost je vždy znát a dokáže okouzlit lidi kolem sebe. Muž Lev je galantní a romantický, a rád se obklopuje luxusem a krásnými věcmi. Je odhodlaný uspět a nebojí se přijmout výzvy. Jeho sebevědomí a sebedůvěra ho činí atraktivním a přitažlivým pro ženy.

Symbolizuje sílu, královskost a velkorysost. Lev je nesmlouvavý vládce svého království. Je to odvážný a statečný bojovník, který se nebojí riskovat a jít za svými sny. Lev má silné srdce a věří v sebe sama. Jeho přirozená autorita a charisma ho činí přirozeným vůdcem a inspirací pro ostatní. Lev vždy bojuje za spravedlnost a ochraňuje ty, které miluje.

Pokud si získáte důvěru a respekt Lva, budete mít věrného a oddaného spojence po celý život. Lev je loajální a ochotný jít na konec světa, aby ochránil své blízké. Je to život plný vášně a radosti, a se Lvem po svém boku se nikdy nebudete nudit. Je to král džungle, který vládne světu se svým neodolatelným šarmem a silou.

NA CO POZOR?

  1. Pokud máte zájem o pomoc od Lva, začněte slovy uznání. Vyjadřujte obdiv, obdivujte a projevte uznání.
  2. Věnujte jim plnou pozornost. Projevte jim, že jsou unikátní a výjimeční.
  3. Buďte zábavní a příjemní. Lvi si užívají společnost lidí, kteří mají rádi zábavu.
  4. Zdržte se kritiky. Nedávejte najevo jejich nedostatky ani je nekritizujte.
  5. Nepřipomínejte jim jejich neúspěchy ani nedokonalosti.
  6. Buďte věrní a loajální. Projevte jim svou oddanost a věrnost.
  7. Respektujte jejich vůli a podřiďte se jim. Uctívejte jejich rozhodnutí a přejte se podřídit jejich přání.

MINERÁLY

Každé znamení zvěrokruhu má přiřazené minerály. Věří se, že jsou tyto minerály v přítomnosti určitého znamení silnější. Lvům doporučuji tyto minerály:

OBSIDIÁN

Obsidián mírní duševní stres a napětí. Před obsidiánem nelze nic zatajit. Je s ním však třeba zacházet s velikou opatrností. Zavádí vás do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před útoky, zlem a veškerou negativitou. Vzhledem k jeho síle je dobré jej mít i s křišťálem, který je schopen jeho sílu regulovat. Je také vhodný pro velice citlivé lidi.

Naše šperky s OBSIDIÁNEM najdete TADY.

RUBÍN

Rubín je kámen srdce a životodárné energie. Po staletí je rubín nazýván králem drahokamů. Vzbuzuje v nás hlubokou a vášnivou lásku – sebelásku k sobě i lásku ke všem ostatním. Oproti klidnému růženínu má tato láska velmi dynamický náboj. Vede k pravdě a moudrosti, touze po poznání a pozitivnímu přístupu k životu. Rozežene všechny chmury a ukáže, co je v životě důležité. Na duševní úrovni rubín zastavuje zlost a negativní energie, aby je mohl proměnit v pravý opak. Poukazuje na důležitost sexuality, jako kreativní energie, i duchovní lásky. Ten, kdo nosí rubín, prožije podle legend život plný míru, nadšení a materiální hojnosti.

Naše šperky s RUBÍNEM najdete TADY.

GRANÁT

Granát je kamenem energie, vášně a radosti. Dodává nám životní energii, vytrvalost, podporuje vůli a zvyšuje sebevědomí. Granátu je připisována magická moc lásky. Symbolizuje fyzickou lásku a vztah mezi milujícími partnery. Dodává sebedůvěru, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy. Pomáhá rozbít energetické blokády v těle, které nám brání v přirozené radosti a vitalitě. Tento minerální kámen nám napomáhá propojit se s vnitřním Já, dodává nám sílu udělat krok k dosažení vyššího stavu vědomí.

Ze zdravotního hlediska posiluje a aktivuje celý náš organismus, srdeční činnost, reguluje krevní oběh. Pomáhá při léčbě reprodukčních orgánů.

Naše šperky s GRANÁTY najdete TADY.

KŘIŠŤÁL

Křišťál je nejuniverzálnější a zároveň energeticky nejsilnější minerál na světe. Má schopnost násobit účinky jiných minerálů umístěných v jeho blízkosti. Poskytuje silnou ochranu, očišťuje od všeho škodlivého a harmonizuje lidské tělo i prostor kolem sebe. Je nazýván kamenem čistoty a harmonie, neboť přitahuje pouze čisté myšlenky, záměry i chování a odvrací negativní energie všeho druhu. Projasňuje mysl, zvyšuje sebevědomí, nabíjí novou energií, zklidňuje. Podporuje trpělivost, moudrost a sebezdokonalování.

Energie křišťálu působí pozitivně na funkci štítné žlázy, srdce, krevního oběhu. Nejúčinnější je ve zklidňování neuralgických bolestí. Také ulevuje při nevolnostech, závratích, migrénách a bolestech hlavy.

Naše šperky s KŘIŠŤÁLEM najdete TADY.

LABRADORIT

Labradorit je vysoce ochranný kámen, který se nádherně leskne a mění barvu a lesk v jistých úhlech a polohách – labradorescence – povrch kamene hraje barvami a odlesky od žluté přes zelenou po modrou. Podporuje rozvoj intuice, odstraňuje negativní energie, pomáhá nám překonat strach, nejistotu, deprese, stres, přináší nové myšlenky. Je kamenem proměny a velmi nápomocný v době velkých životních změn a etap. Pomáhá nám překonávat zbytky starých zklamání z minulých životů. Uklidňuje příliš aktivní mysl. Labradorit je vhodným kamenem pro umělce, protože rozvíjí tvůrčí vyjadřování.

Naše šperky s LABRADORITEM najdete TADY.

Dalšími minerály, které se také hodí ke Lvům jsou z naší nabídky například SMARAGD, LARIMAR, TYGŘÍ OKO, ACHÁT a CITRÍN, KALCIT, KARNEOL, TYRKYS, JANTAR, TOPAZ nebo OLIVÍN, ty ale zatím v nabídce nemáme.

Mé zdroje jsou knihy, internet a vlastních cca 10 let bádání a učení. Sama osobně na přiřazování znamení k minerálům nevěřím (protože minerály tu byly dříve než znamení) a raději vybírám srdcem a intuicí. Každopádně se však jedná o zajímavé informace a často i pravdivé.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Passionate reader | People person | The one behind All dad jokes
Probíhá rekonstrukce webu...
Pro informace o objednávkách nás kontaktujte na email: kaminkovavila@gmail.com